خورش مرغ با سير و انار
مواد لازم
ران و سينه مرغ پنج تكه
انار ترش دانهكرده يك پيمانه
سير خلالشده نصف پيمانه
پياز داغ 1/4 پيمانه
كره 50 گرم
روغن زيتون دو قاشق غذاخوري
آب نارنج چهار قاشق غذاخوري
زردچوبه و نمك از هر كدام يك قاشق چايخوري
فلفل سياه، دارچين و هل ساييدهشده از هركدام نصف قاشق چايخوري
زيره و زعفران از هر كدام 1/4 قاشق چايخوري
طرز تهيه
مرغها را با ادويه، روغن زيتون و مقداري سير خلالشده مخلوط كرده و حدود يكساعت ميگذاريم بماند. (اصطلاحا مرغ را بيات مي كنيم.)
بعد از آنكه مرغها را در كره تفت داديم با يك ليوان آب و روي حرارت ملايم ميپزيم. مرغ پختهشده را خلال كرده و پياز داغ و انار ترش را به آن اضافه كرده و با كمي آب ميگذاريم تا خوب پخته شود.
در صورت نياز ميتوان آب را كمي بيشتر ريخت. در انتها آب نارنج را نيز به آن ميافزاييم.
نكته: بيات كردن گوشت يا مرغ با روغن زيتون باعث نرم و لذيذ شدن آن ميشود.