دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

دسر ژلاتيني آلبالويي

۱۱ بازديد

دسر ژلاتيني آلبالويي به همراه تصوير

دسر ژلاتيني آلبالويي به همراه تصوير

آشپزي

مواد لازم

آلبالو                                 يك كيلوگرم
شكر                                 210 گرم
پودر ژلاتين                          سه قاشق سوپخوري
آب                                   500 ميلي‌ليتر
خامه قنادي                        300 گرم
وانيل                                قاشق مرباخوري

طرز تهيه

آلبالوهاي هسته گرفته را پوره مي‌كنيم و بعد از صاف كردن نيم كيلو از آن را جدا مي‌كنيم.

شكر، پودرژلاتين و آب را مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي‌دهيم تا شكر و ژلاتين حل شوند در اين مرحله آن را از روي حرارت برمي‌داريم. پوره آلبالو را به محلول شكر و ژلاتين اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم. بعد از سرد شدن كامل مواد، خامه قنادي فرم گرفته را با ساير مواد مخلوط مي‌كنيم ، وانيل را افزوده و داخل قالب با گنجايش 5/1 ليتر مي‌ريزيم و به مدت چهار تا پنج ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا ببندد. دسر را از يخچال درآورده و در ظرف مناسب برمي‌‌گردانيم و تزئين مي‌كنيم.

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-193.html

دسر ژلاتيني

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.