دسر ژلاتيني آلبالويي به همراه تصوير
مواد لازم
آلبالو يك كيلوگرم
شكر 210 گرم
پودر ژلاتين سه قاشق سوپخوري
آب 500 ميليليتر
خامه قنادي 300 گرم
وانيل قاشق مرباخوري
طرز تهيه
آلبالوهاي هسته گرفته را پوره ميكنيم و بعد از صاف كردن نيم كيلو از آن را جدا ميكنيم.
شكر، پودرژلاتين و آب را مخلوط كرده و روي حرارت قرار ميدهيم تا شكر و ژلاتين حل شوند در اين مرحله آن را از روي حرارت برميداريم. پوره آلبالو را به محلول شكر و ژلاتين اضافه كرده و مخلوط ميكنيم. بعد از سرد شدن كامل مواد، خامه قنادي فرم گرفته را با ساير مواد مخلوط ميكنيم ، وانيل را افزوده و داخل قالب با گنجايش 5/1 ليتر ميريزيم و به مدت چهار تا پنج ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا ببندد. دسر را از يخچال درآورده و در ظرف مناسب برميگردانيم و تزئين ميكنيم.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-193.html