طرز تهيه و آماده سازي رب انار
طرز تهيه رب انار
براي تهيه رب انار,به يك ديگ يا قابلمه اي نيازمند هستيم.به اندازه ي نيازمان انارها را مي شوييم مثلا10 كيلو و داخل سبدي قرار مي دهيم
انارها را داخل ظرف تميزي دون(دانه دانه)مي كنيم مقداري از آب آن را ميگيريم بعد مابقي دانه هاي انار را داخل ظرفمان مي ريزيم و بعد روي شعله گاز با آتش قرار مي دهيم تا به چوش بيايد و بايد در حين پختن رب انارمان آن را هم بزنيم تا ته نگيرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدي را درب قابلمه مناسب قرار مي دهيم و دانه هاي انار چوشيده شده را داخل آن سبد مي ريزيم و آنها را با وسيله مناسبي مانند گوش كوب كه دستمان نسوزد آنها را له كرده تا تمامي گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله هاي آن باقي بماند و آب انار گرفته شده را روي آنها مي ريزيم تا مابقي گوشت دانه وارد ظرف زير سبد شوند ,بعد قابلمه زير سبد كه حاوي گوشت و آب انار است را روي حرارت قرار مي دهيم تا چوشيده شود و سفت شود و رب انار شما آماده مي شود
تذكر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگيرد چرا كه باعث تلخ شدن رب مي شود
منبع :مادربزرگ مدير سايت ميهن گرام
طرز تهيه و آماده سازي رب انار