یکشنبه ۰۲ دی ۰۳

دلمه كلم برگ

۱۱ بازديد

آموزش و طرز تهيه دلمه كلم برگ

آموزش و طرز تهيه دلمه كلم برگ

آشپزي

مواد لازم

گوشت چرخ‌كرده                                                       500 گرم
سبزي دلمه (تره، جعفري، شويد، ترخون، مرزه و پيازچه)       500 گرم
برنج                                                                       5/1 پيمانه
آلو خورشي                                                              10 تا 15 عدد
پياز بزرگ                                                                  يك عدد
كلم بزرگ                                                                 يك عدد
روغن براي سرخ كردن                                                 به ميزان لازم
نمك، فلفل سياه، زردچوبه، زيره سياه و زعفران                   به ميزان لازم
شكر                                                                      يك قاشق غذا خوري

طرز تهيه

پياز را نگيني كرده و تفت مي‌دهيم، گوشت را اضافه كرده و بعد از كمي تفت دادن ادويه‌ها و نمك را اضافه مي‌كنيم. برنج را كه از قبل به صورت كته‌اي پخته (نيم‌پز) شده را به گوشت اضافه و مخلوط مي‌كنيم، سبزي خرد كرده را اضافه كرده و سپس از روي حرارت برمي‌داريم. كلم را شسته و انتهاي آن را با يك چاقوي تيز و باريك به صورت مخروط درآورده و خارج مي‌كنيم بعد كلم را در قابلمه‌اي كه پر از آب‌جوش است مي‌اندازيم بعد از 4 تا 5 دقيقه حرارت آن را از قابلمه خارج كرده و براي چند دقيقه مي گذاريم تا خنك شود. از اولين برگ كلم شروع كرده و جدا مي‌كنيم و برگ‌ها را كنار مي‌گذاريم تا خنك شود. انتهاي برگ را كه كمي سفت است با چاقو بريده و يك قاشق از مواد را داخل آن گذاشته و كناره‌هاي برگ را مي‌بنديم، آن را رول مي‌كنيم يا به صورت بقچه‌اي مي‌بنديم. در كف ظرف بزرگي چندبرگ كلم انداخته و دلمه‌ها را در آن مي‌چينيم تا ظرف پر شود يك ليوان آب روي آن ريخته و آلوها را كه از قبل خيس كرده‌ايم روي دلمه‌ها ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم تا پخته شود. بعد از آن كه دلمه‌ها پخته شد شكر، سركه و     ليوان آب را مخلوط كرده و روي دلمه‌ها مي‌ريزيم و مي‌گذاريم به مدت 20 دقيقه حرارت ببيند تا مزه آن ملس شود.

نكته : اگر شكر اين دلمه را از ابتداي كار اضافه كنيم كلم‌ها پخته نمي‌شوند و دلمه‌ها سفت مي‌شوند.

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-192.html

كلم دلمه

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.