دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

آموزش آش گوشت

۸ بازديد

آش گوشت


مواد لازم

براي شش نفر

گوشت گوسفند خرد شده - 300 گرم
عدس - نصف پيمانه
كوليس گوجه‌فرنگي - پيمانه
جعفري خرد شده - يك پيمانه
كرفس ريز خرد شده - يك پيمانه
پياز ريز خرد شده - 5/1 پيمانه
چوب دارچين - حدود هفت سانتي‌متر
پودر زنجبيل - نصف قاشق چايخوري
زعفران ساييده - حدود يك قاشق چايخوري
نخود خيس خورده - يك پيمانه
كره - يك قاشق غذاخوري
آرد - يك قاشق غذاخوري
رشته آش نازك يا رشته سوپي خرد شده - 100 گرم
تخم‌مرغ - يك عدد
آبليموي تازه - نصف عدد
نمك و فلفل - به ميزان لازم

آش رشته

آش رشته

آش رشته

طرز تهيه

گوشت خورشي خرد شده، عدس، كوليس گوجه‌فرنگي، جعفري، گشنيز، كرفس، پياز، دارچين، زنجبيل و زعفران را در قابلمه بزرگي بريزيد و نخود را به آن بيفزاييد. هشت پيمانه آب در آن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد. سپس حرارت را كم كنيد تا آش بجوشد و نخود بپزد.آرد را در يك پيمانه آب حل كنيد و در آش بريزيد. حرارت را زياد كنيد و وقتي آش جوش آمد رشته خرد شده را به آن اضافه كنيد.تخم‌مرغ را به همراه آبليمو خوب بزنيد و در سوپ بريزيد و هم بزنيد. حرارت را كم كنيد تا آش 15 دقيقه ديگر بپزد. سپس نمك و فلفل را به آن بيفزاييد.اين آش را مي‌توانيد به همراه سس تند سرو كنيد.


طرز تهيه كوليس گوجه‌ فرنگي

براي تهيه كوليس‌‌گوجه‌فرنگي چهار گوجه متوسط را شسته و با چاقوي تيزي در زير آن به شكل ضربدر برش بزنيد. يك قابلمه آب سرد را روي حرارت قرار دهيد و وقتي جوش آمد گوجه‌فرنگي‌ها را به مدت 15 دقيقه در آن بيندازيد و سپس آبكشي كنيد. پوست گوجه‌فرنگي‌ها را بگيريد و آنها را از وسط نصف كنيد.

آب و تخم آنها را در كاسه‌اي بريزيد و از صافي رد كنيد سپس آب را به همراه گوشت گوجه‌ها در مخلوط كن بريزيد تا به شكل پوره درآيد.
آش رشته

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.