آش گوشت
مواد لازم
براي شش نفر
گوشت گوسفند خرد شده - 300 گرم
عدس - نصف پيمانه
كوليس گوجهفرنگي - پيمانه
جعفري خرد شده - يك پيمانه
كرفس ريز خرد شده - يك پيمانه
پياز ريز خرد شده - 5/1 پيمانه
چوب دارچين - حدود هفت سانتيمتر
پودر زنجبيل - نصف قاشق چايخوري
زعفران ساييده - حدود يك قاشق چايخوري
نخود خيس خورده - يك پيمانه
كره - يك قاشق غذاخوري
آرد - يك قاشق غذاخوري
رشته آش نازك يا رشته سوپي خرد شده - 100 گرم
تخممرغ - يك عدد
آبليموي تازه - نصف عدد
نمك و فلفل - به ميزان لازم
طرز تهيه
گوشت خورشي خرد شده، عدس، كوليس گوجهفرنگي، جعفري، گشنيز، كرفس، پياز، دارچين، زنجبيل و زعفران را در قابلمه بزرگي بريزيد و نخود را به آن بيفزاييد. هشت پيمانه آب در آن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد. سپس حرارت را كم كنيد تا آش بجوشد و نخود بپزد.آرد را در يك پيمانه آب حل كنيد و در آش بريزيد. حرارت را زياد كنيد و وقتي آش جوش آمد رشته خرد شده را به آن اضافه كنيد.تخممرغ را به همراه آبليمو خوب بزنيد و در سوپ بريزيد و هم بزنيد. حرارت را كم كنيد تا آش 15 دقيقه ديگر بپزد. سپس نمك و فلفل را به آن بيفزاييد.اين آش را ميتوانيد به همراه سس تند سرو كنيد.
طرز تهيه كوليس گوجه فرنگي
براي تهيه كوليسگوجهفرنگي چهار گوجه متوسط را شسته و با چاقوي تيزي در زير آن به شكل ضربدر برش بزنيد. يك قابلمه آب سرد را روي حرارت قرار دهيد و وقتي جوش آمد گوجهفرنگيها را به مدت 15 دقيقه در آن بيندازيد و سپس آبكشي كنيد. پوست گوجهفرنگيها را بگيريد و آنها را از وسط نصف كنيد.
آب و تخم آنها را در كاسهاي بريزيد و از صافي رد كنيد سپس آب را به همراه گوشت گوجهها در مخلوط كن بريزيد تا به شكل پوره درآيد.
آش رشته