یکشنبه ۰۲ دی ۰۳

سوفله شوكولاي

۷ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن سوفله شوكولاي

آموزش و نحوه درست كردن سوفله شوكولاي

آشپزي

مواد لازم

شوكولات ساده بدون مغز                        200 گرم
وانيل                                                 نصف قاشق چايخوري
آرد سيب زميني                                   1 قاشق سوپخوري(20 گرم)
شير                                                 1 ليوان
سفيده تخم مرغ                                   2 عدد
شكر                                                 150 گرم
كره                                                  50 گرم
پودر قند                                             100 گرم
تخم مرغ                                             6 عدد

اين سوفله با اين مواد غذايي براي 6 نفر مناسب مي باشد.

طرز تهيه

ظرف نسوز مناسبي را با كره خوب چرب مي كنيم. شوكولات را با 2 تا 3 قاشق سوپخوري آب گرم مخلوط نموده ، به طريق بن ماري آب مي كنيم. (ظرف محتوي شوكولات را در ظرف آبي قرار داده ، روي حرارت ملايم مي گذاريم و هم مي زنيم تا شوكولات آب شود)
زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا مي نمائيم . زرده را با شكر و وانيل مخلوط كرده، هم مي زنيم تا كاملا سفيد و سفت و كشدار شود.
آرد را در ظرف كوچكي مي ريزيم، شير را كم كم روي آرد ريخته ، هم مي زنيم تا آرد در شير كاملا حل شود .
ظرف را روي حرارت ملايم مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا شير جوش آمده ، كمي غليظ شود . شوكولات حل شده و كره را با شير مخلوط مي كنيم و اين مايه را با زرده تخم مرغ كاملا مخلوط كرده ، آماده مي گذاريم بماند.
2 عدد سفيده اضافي را با 6 عدد سفيده تخم مرغ مخلوط كرده ، آنقدر مي زنيم تا مثل پنبه سفيد و خشك و سفت شود، به طوريكه اگر كاسه را برگردانيم، سفيده از كاسه نريزد. مايه زرده و شوكولات را كم كم داخل سفيده مي ريزيم و به سرعت مخلوط مي نمائيم . كافي است كه مواد فقط مخلوط شود ، ولي زياد هم نمي زنيم كه پف سفيده نخوابد.
فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت و يا 175 درجه سانتيگراد يك ربع قبل گرم مي كنيم و مايه را فوري در ظرف چرب شده آماده مي ريزيم . ظرف را در ظرف آب گرمي قرار مي دهيم و ظرف آب گرم را كف فر مي گذاريم كه به مدت 45 دقيقه بماند .
سوفله بايد كاملا بالا آمده و روي آن كمي بسته شود. ظرف را بيرون مي آوريم ، كمي پودر قند روي آن مي پاشيم و بلافاصله سر ميز مي بريم .
نكته حساس براي هر سوفله مدت طبخ و بلافاصله استفاده كردن آن است . چون اگر كاملا طبخ نشده باشد ،مغز آن آبدار مي ماند و پف سوفله آنقدر مهم است كه ظرف سوفله را بعد از طبخ سر ميز روي چراغ هاي مخصوص قرار مي دهند تا سرد نشود و پف آن نخوابد.

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-195.html

سوفله بادمجان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.