یکشنبه ۰۲ دی ۰۳

نحوه درست كردن كشكبا

۹ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن كشكبا

آموزش و نحوه درست كردن كشكبا

آموزش آشپزي

مواد لازم

اسفناج يا برگ چغندر              1 كيلوگرم
گوشت                               به مقدار لازم (مقدار گوشت بستگي به سليقه دارد)
پياز سرخ شده                      2 عدد
جو پخته شده                       يك و نيم ليوان
كشك                                1 كيلوگرم
پونه كوهي                          1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه

جو را بپزيد و با چرخ گوشت يا مخلوط كن آن را له كنيد.اسفناج را خرد كنيد و بگذاريد با جو له شده بپزد.سپس كشك را به آن اضافه كنيد و اگر سفت بود كمي آب به آن اضافه كنيد.
نعناع داغ يا پونه را هم درون آش بريزيد و بگذاريد با هم بجوشند و مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد.به دليل داشتن كشك، نمك را به مقدار كمتري اضافه كنيد تا آش شور نشود.بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبي بكشيد و روي آن را با مقداري پياز سرخ شده و نعناع داغ تزئين كنيد.

كشكبا نوعي آش بوده كه از غذاهاي محلي روستاي فريزهند نطنز مي باشد.

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-195.html

كشكبا

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.