آموزش و نحوه درست كردن سوهان كنجدي
مواد لازم
كنجد يك ونيم پيمانه
شكر يك پيمانه
عسل سه قاشق غذاخوري
روغن دو قاشق غذاخوري
زعفران حل شده در آب يك قاشق غذاخوري
روش تهيه
شكر، عسل و روغن را در ظرف كوچكي ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا مواد كاملا حل شده و طلايي رنگ گردند.سپس زعفران را افزوده و در آخر كنجد را اضافه كنيد و گاهي، هم بزنيد تا كنجدها كمي طلايي شوند.
سيني را چرب كره و براي امتحان، مقدار كمي از سوهان را روي سيني بريزيد. اگر فورا بسته شد و زير دندان ترد بود، سوهان آماده مي باشد. حرارت را ملايم كنيد تا حدي كه سوهان فقط گرم بماند.
سپس سوهان را با قاشق مرباخوري داخل سيني با فاصله بريزيد و روي آن را با پودر پسته تزئين نماييد. بعد از سرد شدن، سوهان ها را از سيني جدا كرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگهداري كنيد.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-199.html