پنكيك مرغ
? مواد لازم:
? 3 عدد تخم مرغ،
?250 ميلي ليتر آب،
? 175 گرم آردسفيد،
? 2 قطعه فيله مرغ،
? 1 عدد هويج متوسط خلال شده،
? 1 عدد پياز،
? 150 گرم قارچ،
? 1 قاشق غذاخوري سس گوجه فرنگي و ادويه مخصوص مرغ،
? نمك، فلفل و روغن به مقدار دلخواه.
? طرز تهيه:
ابتدا پنكيك را آماده كرده تخم مرغ، آرد و آب را با چنگال خوب مخلوط مي كنيم تا گلوله هاي آن باز شود. سپس يك ماهي تابه كوچك انتخاب مي كنيم، كف آن را چرب كرده، مي گذاريم داغ شود. سپس يك قاشق از مواد را داخل ماهي تابه مي ريزيم تا پنكيك بسته شود. نكته مهم آن است كه روغن كف ماهي تابه كم و پنكيك نازك تهيه شود. براي آماده كردن مواد مياني پنكيك نيز ابتدا پياز را با كمي روغن تفت داده، هويج و فيله مرغ تكه شده را اضافه مي كنيم و در آخر قارچ و سس گوجه و ادويه و نمك را اضافه كرده و اجازه مي دهيم مواد با شعله بالا مدتي سرخ شود. حال مواد را با قاشق داخل پنكيك ريخته و آنرا لوله كرده و در روغن سرخ مي كنيم.