سه شنبه ۰۴ خرداد ۹۵ ۱۰:۳۳ ۸ بازديد
لواشك انار
( رب انار )
مواد لازم
دانه انار 1 كيلو
روغن مايع 1 قاشق غذاخوري
نمك 1 قاشق مرباخوري
رب انار
طرز تهيه
نمك را روي دانه هاي انار ريخته و به مدت 2 ساعت مي گذاريم تا بماند. سپس آنرا بلندر مي كنيم . از صافي رد مي كنيم تا لعاب اضافي آن گرفته شود.. سپس آن را به مدت 15 دقيقه مي جوشانيم. بعد از اين مدت مي گذاريم تا خنك شود. داخل سيني مورد نظرمان را چرب كرده و مواد را در آن مي ريزيم به گونه اي كه يكسان در سيني پخش شود. سيني را مقابل آفتاب مي گذاريم تا خشك شود.
نكته : اگر مي خواهيد رنگ لواشك تيره تر شود و زودتر خشك شود آب انار را به مدت 35 دقيقه بجوشانيد. براي طعم دهي بهتر و لعاب بيشتر 200 گرم زرشك خيس خورده را ابتدا با دانه هاي انار بلندر كنيد.
طرز تهيه رب انار , رب انار