یکشنبه ۰۹ آبان ۹۵ ۱۶:۵۹ ۱۶ بازديد
آبگوشت كشك
( كيك كشك بادمجان )
مواد لازم
? گوشت گوسفند با استخوان: 500 گرم
? نخود و لوبيا سفيد خيس كرده: 1 ليوان
? پياز: 1 عدد
? زردچوبه، نمك و فلفل: به ميزان لازم
? كشك جوشانده: 1 تا 2 ليوان
? بادمجان كوچك سرخ شده: 6 تا 8 عدد
? سيب زميني: 3 عدد
طرز تهيه
گوشت را در مقداري آب مي ريزيم و مي گذاريم تا جوش بيايد. سپس كف آن را گرفته همراه با پياز، نخود، لوبيا، فلفل و زردچوبه (در زودپز باشد بهتر است) مي گذاريم تا بپزد.
بعد از پختن گوشت، بادمجان و سيب زميني را اضافه كرده و با كمي نمك مي گذاريم تا بپزد و در آخر كشك را افزوده سرو مي كنيم. در صورت تمايل مي توان گوشت، نخود و سيب زميني را كوبيد و بادمجان را در كنار آن گذشته و آب گوشت را همراه با كشك و نعنا داغ تزئين و سرو كرد.
( كيك كشك بادمجان