یکشنبه ۰۲ دی ۰۳

ميرزا قاسمي

۱۱ بازديد

آموزش درست كردن ميرزا قاسمي با گردو به همراه عكس

ميرزا قاسمي,طرز تهيه ميرزا قاسمي با گردو,عكس ميرزا قاسمي و آموزش

آشپزي

مواد لازم ميرزا قاسمي

گوجه فرنگي                                    400 گرم
بادنجان                                           سه عدد
گردوي آسياب‌شده                             يك پيمانه
كره                                                100 گرم
سيرداغ                                           سه قاشق غذاخوري
زردچوبه، فلفل و نمك                           به ميزان لازم
تخم‌مرغ                                            دو عدد
سير                                                دو حبه

آموزش درست كردن ميرزا قاسمي با گردو به همراه عكس

آموزش درست كردن ميرزا قاسمي با گردو به همراه عكس

طرز تهيه ميرزا قاسمي

براي تهيه ميرزا قاسمي در اينجا بادنجان را كباب پز كرده و بعد از ساطوري‌ كردن با يك ليوان آب و دو حبه سير مي‌گذاريم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه تفت داده و به بادنجان اضافه مي‌كنيم. بادنجان و گردو بايد به روغن بيفتد، سپس گوجه‌فرنگي‌ها را نگيني كرده و با كره و سيرداغ تفت مي‌دهيم و با ادويه‌ها به مواد بالا اضافه مي‌كنيم. بايد حرارت ملايم باشد تا كاملا گوجه‌فرنگي‌ها و بادنجان له شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه نيمرو كرده و روي ميرزاقاسمي آماده شده مي‌گذاريم.

نكته: اين غذا اگر به همراه اشپل ماهي سرو شود، خوشمزه‌تر خواهد بود.

برخي به تزيين غذا اهميت زيادي مي دهند و سعي مي كنند از داده هايشان و سليقه ي خود استفاده كنند و غذا را به بهترين شكلي كه مي توانند تزيين كنند و آن را يه شكل زيبا سرو نمايند.

آموزش درست كردن ميرزا قاسمي با گردو به همراه عكس

 

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-222.html

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.