آموزش و نحوه درست كردن املت عدس
مواد لازم
عدس نصف پيمانه
كلم بروكلي خردشده ۲۲۵ گرم
پياز قرمز حلقه شده دو عدد
روغن مايع دو قاشق غذاخوري
تخممرغ هشت عدد
آب يا شير سه قاشق غذاخوري
گوجهفرنگي كوچك حلقه شده ۲۰۰ گرم
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهيه
عدس را در قابلمهاي ريخته و حدود ۲۵ دقيقه بپزيد. سپس كلمهاي خردشده را به آن بيفزاييد و اجازه دهيد يكي، دو دقيقه ديگر بجوشد. روغن را كف يك تابه مناسب فر ريخته و حلقههاي پياز را در آن بريزيد. ظرف را در فر سرد بگذاريد و فر را با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد يا ۴۰۰ درجه فارنهايت روشن كنيد تا در مدت ۲۵ دقيقه بپزد.
تخممرغها را به همراه شير يا آب، كمي نمك و فلفل در كاسهاي هم بزنيد و سبزيجات و گوجهفرنگي را به آن اضافه كنيد. عدس و كلم را آبكشي كنيد ودر تابه پياز بريزيد.
مخلوط تخممرغ را روي مواد داخل تابه بريزيد و آن را دوباره به مدت ۱۰ دقيقه در فر بگذاريد و با استفاده از يك كفگير مواد املت را به مركز تابه هدايت كنيد تا تخممرغهايي كه هنوز شل هستند به اطراف تابه بروند، سپس آن را دوباره به مدت ۱۵ دقيقه در فر بگذاريد تا تخممرغها سفت شود.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-206.html