آموزش و نحوه درست كردن جوجه كباب
مواد لازم
جوجه 750 گرم الي 1 كيلو گرم
روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
آبليمو 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و زعفران حل شده (يا پاپريكا) به مقدار لازم
طرز تهيه
بهترين وزن براي انتخاب جوجه كبابي از 750 گرم تا يك كيلو گرم است و اين مقدار كباب براي استفاده دو نفر معمولا كافي است. جوجه را تميز مي كنيم و مي شوئيم و خوب خشك مي كنيم و آنرا بطريق زير خرد مي نمائيم .
بال هاي جوجه را به طوري كه كمي از گوشت سينه به آن بماند از سينه جدا مي كنيم و سينه را نيز از طرف استخوان جدا مي نمائيم ( مي توانيم سينه را با استخوان از وسط دو نيم كنيم ) . بعد رانها را از استخوان پشت جدا كرده و ماهيچه را هم از ران جدا مي نمائيم. سپس به نسبت هر يك جوجه 2 قاشق روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري آبليمو و كمي نمك و فلفل و زعفران حل شده يا پايكارا مخلوط مي نمائيم و جوجه را 4 تا 5 ساعت در اين سس مي خوابانيم.
بعد قطعات جوجه را سيخ مي كشيم.به طوريكه ران ها و ماهيچه به يك سيخ و بال ها و گردن به سيخ ديگر و سينه ها به سيخ سوم باشند.
ابتدا سيخ هاي ران وبال را روي آتش يكنواخت مي گذاريم و كمي آتش را باد مي زنيم و سيخ ها را پشت و رو مي كنيم سپس از سس روغن زيتون و آب ليمو به آنها مي دهيم و كمي كه برشته شد سيخ هاي سينه را روي اتش قرار مي دهيم( چون گوشت سينه لطيف تر است كمي ديرتر روي آتش گذاشته شود) وقتي قطعات جوجه طلائي و برشته شد.(و در طول مدت برشته شدن بايدمرتب از سس روغن زيتون و آبليمو روي آن بدهيم) كباب ها را منظم به طوري كه قطعات آن مشخص باشد در ديس مي چينيم و اطراف آنرا با جعفري تزئين مي كنيم بلافاصله سر ميز مي بريم .
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-203.html