چهارشنبه ۱۹ آبان ۹۵ ۲۱:۵۶ ۱۰ بازديد
اشكنه با رب انار
مواد لازم
رب انار قدري
شكر قدري
پياز 3 عدد
روغن 150 گرم
شنبليله 1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ 4 عدد
آرد سفيد 2 قاشق سوپخوري
زردچوبه 1 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه
پياز را خرد كرده با روغن در حرارت ملايم سرخ ميكنيم تا طلائي شود آرد و شنبليله را در پياز سرخ كرده كمي سرخ ميكنيم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه مي نمائيم ، بعد 3 تا 4 ليوان آب داخل آن ميريزيم ميگذاريم مايه چند جوش بزند باندازه كافي بآن نمك و فلفل ميزنيم تخم مرغها را در ظرفي ميشكنيم . با كمي نمك مخلوط ميكنيم و كم كم در مايه اشكنه ميريزيم ، مرتب بهم ميزنيم تا تخم مرغها يكجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشكنه را در ظرف ميشكنيم .
بعد به آن كمي رب انار يا آب انار اضافه ميكنيم ، باين اشكنه هم ميشود كمي شكر اضافه كرد .