یکشنبه ۰۲ دی ۰۳

آموزش اشكنه با رب انار 1

۱۰ بازديد

اشكنه با رب انار

مواد لازم

رب انار  قدري
شكر  قدري
پياز  3 عدد
روغن  150 گرم
شنبليله  1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ  4 عدد
آرد سفيد  2 قاشق سوپخوري
زردچوبه  1 قاشق سوپخوري
فلفل  قدري
نمك  قدري

طرز تهيه

پياز را خرد كرده با روغن در حرارت ملايم سرخ ميكنيم تا طلائي شود آرد و شنبليله را در پياز سرخ كرده كمي سرخ ميكنيم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه مي نمائيم ، بعد 3 تا 4 ليوان آب داخل آن ميريزيم ميگذاريم مايه چند جوش بزند باندازه كافي بآن نمك و فلفل ميزنيم تخم مرغها را در ظرفي ميشكنيم . با كمي نمك مخلوط ميكنيم و كم كم در مايه اشكنه ميريزيم ، مرتب بهم ميزنيم تا تخم مرغها يكجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشكنه را در ظرف ميشكنيم .
بعد به آن كمي رب انار يا آب انار اضافه ميكنيم ، باين اشكنه هم ميشود كمي شكر اضافه كرد .

رب انار

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.