تزيين سالاد الويه به شكلهاي مختلف
در اين جلسه تزئين سالاد الويه ، به شكل ماهي را توضيح مي دهيم. سالاد الويه را مي توان به شكلها و رنگهاي مختلف در آورد.
سالاد را به شكل ماهي در مي آوريم، پس از كادر بندي مي توان با چنگال اضافات الويه را در بشقاب ديگري ريخت. اما ما مي خواهيم اين اضافه ها هم باشند و روي همين الويه شكل ماهي را در مي آوريم. اين كار را با خيار شور انجام مي دهيم. خيار شور را به دو قسمت تقسيم مي كنيم، به صورت برشهاي باريكي در مي آوريم و به شكل ماهي روي سالاد تزئين مي كنيم. براي چشم ماهي از زيتون استفاده مي كنيم و براي پولكهاي ماهي مي توان از چيپس استفاده كرد ولي ما در اينجا از هويج پخته شده استفاده مي كنيم و آنرا تزئين مي كنيم.
روش ديگر تزئين : نان باگت را برش كوچك زده ، داخل آنرا از سالاد الويه پر مي كنيم، با آرد سوخاري سرخ مي كنيم و به صورت كنتاكي در مي آوريم و داخل آنها زيتون يا خيار شور مي گذاريم. كف بشقاب غذا را با جعفري مي پوشانيم.