خورش قيمه
مواد لازم
گوشت مغز ران گوسفند يا گوساله بدون استخوان 750گرم
لپه 1 استكان(100گرم)
پياز سرخ كرده 3تا 4 قاشق سوپخوري
ليمو عماني 4تا 5 عدد
رب گوجه فرنگي دو قاشق سوپخوري
سيب زميني پشندي 750 گرم
روغن براي سرخ كردن سيب زميني
نمك و فلفل به قدر كافي
ادويه 1 قاشق مرباخوري
زعفران سائيده 1 قاشق چايخوري
( قيمه مرغ )
طرز تهيه
گوشت را به تكه هاي كوچك خرد مي كنيم , سپس لپه رابه دقت تميز مي نمائيم و مي شوئيم . پياز سرخ كرده را با دو قاشق روغن و لپه در ظرف مي ريزيم و ظرف را روي شعله مي گذاريم تا لپه با پياز كمي سرخ شود. اين عمل از له شدن لپه بعد از ريختن جلوگيري مي كند.
در مرحله بعدي گوشت را مي شوئيم و داخل پياز و لپه مي ريزيم و در ظرف را مي گذاريم و حرارت را ملايم مي كنيم تا آب گوشت كشيده شود. سپس دو ليوان آب داخل گوشت مي ريزيم و ليمو عماني را مي شوئيم و به گوشت اضافه مي كنيم و مي گذاريم گوشت آهسته بجوشد و بپزد كمي نمك و ادويه و رب گوجه فرنگي و زعفران را به گوشت مي زنيم و مي گذاريم خورش جا بيافتد .
سيب زميني را بصورت خلال نازك يا چهارگوش چهارگوش خرد مي كنيم و آنرا مي شوئيم و كمي نمك مي زنيم و در روغن فراوان و داغ سرخ مي كنيم.
مي توان سيب زميني را با خورش يكي دو جوش بدهيم و يا خورش را در ظرف بكشيم سيب زميني را روي آن بريزيم.
در طبخ قيمه اگر تيره گي رنگ خورش براي شما مهم نمي باشد مي توانيد از دارچين هم به عنوان چاشني استفاده نماييد.
براي تنظيم مزه قيمه مي توانيد از گرد ليمو استفاده نماييدكه طعم بي نظيري به خورش قيمه مي بخشد.
چهارشنبه ۱۹ آبان ۹۵ ۲۲:۱۷ ۱۰ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است