ميرزا كدو
ميرزا كدو يك نوع ميرزا قاسمي مي باشد كه به جاي بادنجان از كدو براي طبخ ان استفاده مي شود.
مواد لازم
كدو سبز500 گرم
تخم مرغ دو عدد
سير 1 بوته
روغن
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
زردچوبه 1 قاشق چايخوري
نمك
فلفل
طرز تهيه
ابتدا كدوها را خوب شسته، سپس لايه بسيار نازكي از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده ميكنيم. سيرها را پوست گرفته، آنها را كوبيده و در روغن فراوان و با حرارت بسيار كم تفت ميدهيم. پس از آن سيرها را از روغن خارج كرده و درون ظرف ميريزيم.
تخممرغها را نيز جداگانه شكسته و پس از مخلوط كردن داخل روغن انداخته و سرخ ميكنيم. درون باقيمانده روغن، كدوهاي رنده شده را سرخ كرده و مدام هم ميزنيم تا ته نگيرد. دقت نماييد كدو را زياد سرخ نكنيد. در مرحله آخر رب گوجه فرنگي وسير و تخممرغ را همراه نمك، فلفل و زردچوبه به كدوها اضافه ميكنيم.
یکشنبه ۰۷ آذر ۹۵ ۱۵:۱۱ ۲۸ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است