خورش قيمه كدو
مواد لازم
? گوشت گوسفندي: 250 گرم (قطعات 2 سانتي)
? پياز بزرگ: 1 عدد
? لپه: 1 استكان (از قبل خيس شده)
? كدو سبز: 1 كيلو
? رب: 1 تا 2 قاشق غذاخوري
? نمك، گرد ليمو و فلفل سياه: به ميزان لازم
? زرد چوبه: به ميزان كافي
? زعفران و روغن: به مقدار كافي
طرز تهيه
پياز را رنگيني خرد كرده و سرخ مي كنيم. سپس گوشت را اضافه كرده و به همراه پياز تفت مي دهيم. لپه را كه از قبل خيس كرديم به همراه گوشت كمي تفت مي دهيم تا بوي خامي لپه از بين برود.
در اين مرحله زردچوبه و رب را اضافه مي كنيم. لازم است كه رب را تفت دهيم چون باعث لعاب دار شدن خورش مي شود. 3 تا 4 ليوان آب روي آن ريخته و به محض اين كه جوش آمد حرارت را كم كرده و اجازه مي دهيم با حرارت ملايم خوب بپزد.
كدو را از قبل شسته و از وسط دو نيم كرده يا حلقه حلقه برش مي دهيم و داخل روغن كمي سرخ مي كنيم. 20 دقيقه قبل از اين كه ظرف را از روي حرارت بر داريم كدوهاي سرخ شده را روي خورش چيده و زعفران آب كرده، گرد ليمو يا آب ليمو، فلفل سياه و نمك را اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا خورش آماده شود.
? نكته:
براي شفاف شدن خورش و سلامت گوشت بهتر است گوشت خرد شده را در ظرفي ريخته و روي آن آب سرد بريزيم و روي حرارت قرار دهيم. به محض اين كه جوش آمد، كف و خوناب? گوشت را بيرون ريخته و روي آن آب گرفته و سپس با پياز سرخ كنيم.
یکشنبه ۰۷ آذر ۹۵ ۱۵:۱۶ ۲۶ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است