سه شنبه ۰۴ خرداد ۹۵ ۱۱:۰۷ ۷ بازديد
ساندويچ فيله مرغ با پنير
مواد لازم
فيله مرغ - 140 گرم
پياز - 15 گرم
قارچ خردشده - 60 گرم
عصاره مرغ - يك عدد
پنير پيتزا - 70 گرم
نان باگت - يك عدد
روغن - به ميزان لازم
گوجه و خيارشور - براي تزئين
طرز تهيه
ابتدا پياز را تفت ميدهيم تا كمي طلايي شود، سپس فيله مرغ قطعهقطعه شده را با آن تفت ميدهيم تا گوشت فيله سرخ شود.
بعد از سرخ شدن فيله مرغ به آن قارچ و عصاره مرغ را اضافه ميكنيم تا عصاره مرغ در آب قارچ حل شود سپس پنير پيتزا را به آن ميافزاييم و خوب هم ميزنيم كه خمير نرم شده و كل مواد را در برگيرد.
نان باگت را خالي كرده و مواد را داخل آن ميريزيم و گوجه و خيار شور را به آن ميافزاييم.