دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

خورشت فسنجان

۷ بازديد

خورش فسنجان


مواد لازم

مرغ پاك كرده بدون استخوان آماده شده يك عدد (درحدود يك كيلو تا 5/1 كيلوگرم)

مغز گردو چرخ كرده نيم كيلوگرم

پياز سرخ كرده 3تا 4 قاشق سوپخوري

آب انار 3تا 4  ليوان (مي شود به جاي آب انار 4 تا 5 قاشق سوپخوري رب انار مصرف كرد)

شكر به مقدار لازم (در صورتيكه آب انار يا رب انار ترش باشد)

نمك به ميزان لازم

خورش فسنجان

طرز تهيه فسنجان

مرغ را با پياز و 3 تا 4 ليوان آب و گردوي چرخ كرده و كمي نمك و فلفل در ظرف مناسبي مي ريزيم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا خورش آهسته بجوشد و آب انار يا رب انار را اضافه مي كنيم و مي گذاريم خورش آهسته بجوشد تا مرغ كاملا بپزد و خورش جا بيافتد .

خورش فسنجان را مي چشيم و در صورت ترش بودن خورش كمي شكر اضافه مي كنيم . خورش بايد بعد از آماده شدن كاملا به روغن بيافتد و آب نداشته باشد. و در صورتيكه مرغ پخته شد و خورش جا نيافتاد مرغ را خارج مي كنيم و موقع كشيدن داخل خورش قرار مي دهيم.

در خورش فسنجان آلو نيز مي توان ريخت. و خورش فسنجان را با مرغابي نيز مي توان تهيه نمود.

در صورتيكه رب انار مصرف كرديم يكي دو ليوان آب زيادتر مي ريزيم زيرا فسنجان بايد با آب بيشتر و مدت طولاني تر بجوشد تا به روغن بيافتد.

نكته:در صورتي كه تمايل داريد فسنجان شما رنگ تيره به خود بگيرد آن را در ظرف مسي طبخ كرده يا در صورت نبودن ديگ مسي از يك قاشق مسي كه داخل خورش فسنجان هنگام پخت قرار مي دهيد مي توانيد استفاده كنيد.

خورش فسنجان با گوشت قلقلي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.