آموزش و نحوه درست كردن شيريني نارگيلي
شيريني ها انواع مختلفي دارند از جمله شيريني هاي تر و شيريني هاي خشك كه ممكن است در طعم ها و شكل هاي مختلفي وجود داشته باشند كه در برخي از شيريني ها از خامه استفاده مي شود و برخي بدون خامه سرو مي شوند شيريني قرار داده شده در اينجا بدون خامه سرو مي شود.
مواد لازم
پودر نارگيل 2پيمانه
شكر 1پيمانه
وانيل كمي
روغن مايع 5/1پيمانه
آبليمو 1قاشق غذا خوري
سفيده تخم مرغ 4عدد
طرز تهيه
ابتدا پودر نارگيل و شكر و سفيده تخم مرغ و وانيل را مخلوط كرده و سپس روغن را اضافه ميكنيم سپس روي حرارت ملايم ميگذاريم و مرتب هم ميزنيم تا شكر آب شود بعد از روي شعله برميداريم و آبليمو را اضافه ميكنيم.سرد كه شد با قاشق به صورت گلوله هايي روي سينس چرب شده فر ميگذاريم.وبعد درون فر با درجه 150سانتي گراد به مدت 20دقيقه قرار ميدهيم.