دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

نحوه درست كردن شيريني نارگيلي

۷ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن شيريني نارگيلي

آموزش و نحوه درست كردن شيريني نارگيلي

آشپزي

شيريني ها انواع مختلفي دارند از جمله شيريني هاي تر و شيريني هاي خشك كه ممكن است در طعم ها و شكل هاي مختلفي وجود داشته باشند كه در برخي از شيريني ها از خامه استفاده مي شود و برخي بدون خامه سرو مي شوند شيريني قرار داده شده در اينجا بدون خامه سرو مي شود.

مواد لازم

پودر نارگيل                        2پيمانه
شكر                                1پيمانه
وانيل                                كمي
روغن مايع                         5/1پيمانه
آبليمو                               1قاشق غذا خوري
سفيده تخم مرغ                 4عدد

طرز تهيه

ابتدا پودر نارگيل و شكر و سفيده تخم مرغ و وانيل را مخلوط كرده و سپس روغن را اضافه ميكنيم سپس روي حرارت ملايم ميگذاريم و مرتب هم ميزنيم تا شكر آب شود بعد از روي شعله برميداريم و آبليمو را اضافه ميكنيم.سرد كه شد با قاشق به صورت گلوله هايي روي سينس چرب شده فر ميگذاريم.وبعد درون فر با درجه 150سانتي گراد به مدت 20دقيقه قرار ميدهيم.

شيريني

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.