دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

طرز تهيه كوكو سيب زميني در فر

۱۵ بازديد

آموزش و طرز تهيه كوكو سيب زميني در فر

آموزش و طرز تهيه كوكو سيب زميني در فر

آشپزي

مواد لازم

سيب‌زميني                                     دوكيلو
تخم‌مرغ زده شده                              دو عدد
پودر نان خشك                                 هفت قاشق غذاخوري
نمك                                              دو قاشق چايخوري
پياز رنده شده                                  سه عدد
روغن مايع                                       نصف پيمانه

اين غذا با اين مواد اوليه براي شش نفر مناسب مي باشد.


آموزش آشپزي

طرز تهيه

فر را از قبل با دماي 200 درجه سانتي‌گراد يا 400 درجه فارنهايت روشن كنيد. سيب‌زميني‌ها را پوست كنده و ريز رنده كنيد.
سيب‌زميني‌هاي رنده شده را به همراه پودر نان‌خشك، تخم‌مرغ، نمك و فلفل‌سياه درون ظرفي ريخته، خوب هم بزنيد تا تخم‌مرغ‌ها كمي پف كنند. در اين هنگام پياز رنده شده را به آن بيفزاييد و شش قاشق غذاخوري، روغن در آن ريخته و هم بزنيد.
بقيه روغن را در ظرف مناسب فر كه متناسب با اندازه مايه كوكو باشد، بريزيد. اندازه ظرف بايد طوري باشد كه ضخامت كوكو حداكثر 4 سانتي‌متر شود. قالب را با روغن درون فر قرار دهيد تا روغن داغ شود.
قالب را با احتياط از درون فر بيرون آورده و مايه كوكو را درون ظرف پهن كنيد. هرچه روغن داغ‌تر باشد، كوكوي برشته‌تري خواهيد داشت.
قالب كوكو را به مدت 45 تا 60 دقيقه در فر بگذاريد تا پخته و طلايي تيره شود. كوكوي آماده شده را بلافاصله برش داده و سرو كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد در اين كوكو مقداري پنير رنده شده، مثل پنير چدار بريزيد.

كوكو سيب زميني

لينك مستقيم : http://mihangram.com/ashpazi-123.html 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.