آموزش و طرز تهيه سوپ دال عدس
مواد لازم
روغن زيتون سه قاشق غذاخوري
پياز خرد شده يك عدد
كرفس خرد شده دو شاخه
هويج ورقه شده دو عدد
سير خرد شده هشت حبه
سيبزميني خرد شده يك عدد
دالعدس يك پيمانه
آبمرغ چهار پيمانه
برگبو دو عدد
ليموترش دو عدد
پودر زيره نصف قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز و سس تند به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
اين غذا با اين مواد اوليه براي 4 نفر مناسب مي باشد.
طرز تهيه
روغن را در قابلمه بزرگي حرارت داده و پياز را پنج دقيقه در آن تفت دهيد. سپس كرفس، هويج، نيمي از سيرها و تمامي سيبزمينيها را به آن بيفزاييد و چند دقيقه ديگر حرارت دهيد.
دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد جوش بيايد، در اين هنگام حرارت را كم كنيد تا 30 دقيقه بجوشد و سيبزميني و عدس نرم شوند.
برگ بوها، باقيمانده سير و نصف ليموترشها را در قابلمه بريزيد و ده دقيقه ديگر بپزيد. حال برگ بوها را برداريد و آب بقيه ليموترشها را درون سوپ بريزيد. سوپ را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره رواني درآوريد و زيره، نمك، فلفل و فلفلقرمز را به آن بيفزاييد و هم بزنيد.
سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ريخته و با برشهاي ليموترش و برگ جعفري تزئين كنيد.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-122.html
طرز تهيه سوپ رشته