آموزش و نحوه درست كردن املت هاوايي
مواد لازم
جوانه ماش 1 پيمانه
ذرت كنسروي 1 پيمانه
هويج 2 عدد
بادمجان 2 عدد
فلفل دلمه اي 2/1 عدد
قارچ 200 گرم
پياز 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
روغن مايع 2/1 پيمانه
ادويه مخصوص 1 قاشق چايخوري
نمك مقداري
طرز تهيه
ابتدا قارچ را شسته ورق مي كنيم همراه با كمي روغن تفت مي دهيم . هويج را نيم پز كرده با بادمجان حلقه شده هر دو را تفت مي دهيم . پياز را سرخ مي كنيم .در كاسه اي تخم مرغ ها را شكسته خوب مي زنيم نمك و ادويه را اضافه نموده سپس هويج ، بادمجان ،ذرت. پياز ، قارچ خردشده را همراه با فلفل دلمه اي نگيني خرد و جوانه ماش را به مايه تخم مرغ اضافه مي كنيم اين تركيب را خوب مخلوط مي كنيم در تابه اي روغن را داغ مي كنيم مايه كوكو رااز هر دو طرف سرخ مي كنيم و بعد با گوجه فرنگي و خيار شور و ليمو ترش تزئين مي كنيم .
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-125.html