دوشنبه ۱۰ خرداد ۹۵ ۱۷:۱۳ ۸ بازديد
آش انـار
( رب انار )
مـواد لازم
? سبزي آش : يك كيلو
? گوشت چرخ كرده : 200گرم
? لپه : يك و نيم پيمانه
? بلغور : يك و نيم قاشق
? برنج : يك و نيم پيمانه
? باقالاي مازندراني : 100گرم
? پياز : يك كيلو
? نعناع : سه قاشق
? آب انار : يك ليوان
? نمك فلفل زرچوبه به ميزان دلخواه
? رب انار : يك و نيم قاشق
طرز تهيه
بلغور لپه و برنج را با هم پخته و سپس سبزي را به آن مي افزاييم و پس از افزودن نمك و زردچوبه و فلفل مي گذاريم تا خوب پخته شوند . سپس باقالا و نصف پياز داغ و نعناع داغ را به آن مي افزاييم بعد از پخته شدن باقالاها رب انار و آب انار را نيز به آش افزوده مي گذاريم تا آش خوب جا بيفتد . در انتها گوشت را كه به صورت كفته ريزه سرخ كرده ايم به آش اضافه مي كنيم با باقي مانده پياز داغ و نعناع داغ آش را تزيين كرده و نوش جان كنيد .
( رب انار )