دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

نحوه درست كردن تارت پرتقال

۷ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن تارت پرتقال

آموزش و نحوه درست كردن تارت پرتقال

آشپزي

مواد لازم

زرده تخم‌مرغ                            دو عدد
كره                                       150 گرم
آرد                                        2?5 پيمانه
بيكينگ پودر                             نصف قاشق چايخوري
پودر قند                                 نصف پيمانه
وانيل                                   4/1 قاشق چايخوري
نمك                                     8/1 قاشق چايخوري
آب خنك                               به ميزان لازم

طرز تهيه

آرد ،بكينگ پودر،پودر قند،وانيل و نمك  را با هم مخلوط كرده با كمك نوك انگشت كره قطعه قطعه شده را به خورد مواد مي‌دهيم. بعد از آن‌كه به شكل خرده نان در آمد، زرده را اضافه مي‌كنيم. سپس آب خنك را با قاشق چايخوري آنقدر اضافه مي‌كنيم تا خمير نرمي به ما بدهد. خمير را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال استراحت مي‌دهيم. سپس آن را در قالب‌هاي كوچك تارت پهن كرده كف قالب‌ها را با چنگال سوراخ مي‌كنيم و در فر با حرارت 160 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 دقيقه مي‌پزيم. بعد از خنك شدن داخل تارت‌ها را با خامه فرم گرفته و فيله پرتقال پر مي‌كنيم.

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-126.html

ميهن گرام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.