دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

نحوه درست كردن شارلوت رويال

۶ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن شارلوت رويال

آموزش و نحوه درست كردن شارلوت رويال

آشپزي

مواد لازم

يك عدد كيك اسفنجي                           6 تخم مرغي
خامه                                                 350 گرم
پودر قند                                              5 قاشق سوپخوري
كمپوت آناناس خرد شده                         2 ليوان
آلبالو يا گيلاس                                     براي تزئين
سفيده تخم مرغ                                   1 عدد
بادام ورقه شده يا خلال بوداده                 100 گرم

ابتدا كيك اسفنجي را بدين طريق آماده مي كنيم

مواد لازم براي كيك

تخم مرغ                                            6 عدد
آرد سفيد گندم                                    6 قاشق سوپخوري (150 گرم)
شكر                                                 6 قاشق سوپخوري (150 گرم)
وانيل                                                نصف قاشق چايخوري

طرز تهيه

نكته اساسي در تهيه اين كيك، خوب زدن زرده و سفيده تخم مرغ است تا كيك بدون بكين پادر پف كرده ، لطيف شود .

قالب گرد مناسبي را چرب كرده به آن آرد مي پاشيم و قالب را مي گردانيم تا كف و اطراف قالب با آرد آغشته شود، بعد زرده و سفيده را از هم جدا كرده،زرده را با شكر و وانيل مخلوط مي كنيم و خوب هم مي زنيم تا كاملا زرده سفيد و سفت و كشدار شود. سفيده را جداگانه آنقدر مي زنيم تا مثل پنبه سفيد و سفت شود،به طوري كه اگر كاسه را برگردانيم سفيده از كاسه نريزد.
زرده و سفيده را به سرعت مخلوط مي كنيم . آرد را كم كم ريخته ، هم مي زنيم ، به حدي كه تمام مواد فقط مخلوط شود . بعد از مخلوط كردن ، مايه را نبايد زياد هم زد، چون پف آن مي خوابد فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 175 درجه سانتيگراد گرم مي كنيم.
قالب را مي گذاريم طبقه وسط فر به مدت 45 دقيقه تا كيك بالا آمده،روي آن زرين شود. با انگشت روي آن فشار مي آوريم ، بايد چيزي به دست نچسبد . قالب را از فر خارج كرده ، مي گذاريم سرد شود. كيك را از قالب خارج مي كنيم و يك دايره از روي آن بر مي داريم . داخل كيك را خالي مي نمائيم ، بايد اطراف و كف كيك به اندازه 2 سانتيمتر باقي بماند، 100 گرم كره را گرم كرده ، با قاشق به كف و اطراف كيك مي ريزيم.
دوباره كيك را در فر مي گذاريم تا كيك كمي برشته شود و بعد مي گذاريم تا سرد شود . خامه را با پودر قند و نصف قاشق چايخوري وانيل مخلوط مي كنيم و ظرف خامه را روي يخ مي گذاريم . خامه را مي زنيم تا كاملا سفت شده ، فرم بگيرد.
يك عدد سفيده تخم مرغ را آنقدر مي زنيم تا كاملا سفت شود، بعد آن را كم كم داخل خامه مي ريزيم و مخلوط مي كنيم . 1 ليوان از خامه را كنار مي گذاريم ، چند تكه از آناناس را بر مي داريم ، بقيه را با خامه مخلوط كرده، داخل كيك مي ريزيم و دايره كيك را كه از روي آن برداشته ايم ، مجددا روي آن قرار مي دهيم . كمي روي آن را فشار مي دهيم كه كيك و خامه به هم بچسبد.
اطراف و روي شارلوت را با خامه مي پوشانيم و بادام را اطراف كيك مي پاشيم، به طوري كه به خامه بچسبد. بقيه خامه را در قيف مي ريزيم و روي شارلوت را با خامه در قيف و تكه هاي آناناس و آلبالو تزئين مي كنيم.

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-129.html

شارلوت

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.