چهارشنبه ۱۹ خرداد ۹۵ ۰۱:۱۹ ۶ بازديد
آموزش و نحوه درست كردن رولت بادمجان
مواد لازم رولت بادمجان
بادنجان يك كيلوگرم
گوشت چرخكرده 150 گرم
پياز سرخكرده چهار قاشق غذاخوري
زرشك دو قاشق غذاخوري
نمك به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهيه رولت بادمجان
بادنجان را به قطر يك سانتيمتر از طول برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد. گوشت و پيازداغ را تفت داده و زرشك، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و روي بادنجان پهن شده مخلوط گوشت را بريزيد سپس رول كرده و با خلال محكم كنيد. براي تزئين از ماست چكيده استفاده كنيد.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-127.html