دوشنبه ۲۴ خرداد ۹۵ ۱۷:۱۸ ۱۰ بازديد
پاستا با سس انار
( رب انار )
مواد لازم
– پاستا 500 گرم
– پياز بزرگ 1 عدد
– سينه مرغ بدون پوست و استخوان 1 عدد متوسط
– نمك و فلفل به اندازه لازم
– آب انار يك فنجان ( 150 ميلي ليتر )
– گردوي ريزخرد شده 150 گرم
– رب انار 1 فنجان ( 150 ميلي ليتر ) كره 30 گرم
طرز تهيه
پياز را نگيني خرد كرده و در روغن تفت مي دهيم.سينه مرغ را ژولين خرد كرده به پياز اضافه مي كنيم و سرخ مي كنيم . نمك و فلفل زده بآن اضافه كرده و مي گذاريم كه آب آن گرفته شود .گردورا خرد كرده در ماهي تابه اي بدون روغن تفت مي دهيم. گردو و سپس رب انار را به گوشت ميافزائيم و حدود 10 دقيقه روي حرارت ملايم ميپزيم . پاستا را روي قالب ريخته و با سس آنرا ميپوشانيم .با گردو ي سالم و دانه انار تزئين مي كنيم