دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

آموزش پاستا با سس انار

۱۰ بازديد

پاستا با سس انار

( رب انار  )

مواد لازم

– پاستا 500 گرم

– پياز بزرگ 1 عدد

– سينه مرغ بدون پوست و استخوان 1 عدد متوسط

– نمك و فلفل به اندازه لازم

– آب انار يك فنجان ( 150 ميلي ليتر )

– گردوي ريزخرد شده 150 گرم

– رب انار 1 فنجان ( 150 ميلي ليتر ) كره 30 گرم

 
طرز تهيه
پياز را نگيني خرد كرده و در روغن تفت مي دهيم.سينه مرغ را ژولين خرد كرده به پياز اضافه مي كنيم و سرخ مي كنيم . نمك و فلفل زده بآن اضافه كرده و مي گذاريم كه آب آن گرفته شود .گردورا خرد كرده در ماهي تابه اي بدون روغن تفت مي دهيم. گردو و سپس رب انار را به گوشت ميافزائيم و حدود 10 دقيقه روي حرارت ملايم ميپزيم . پاستا را روي قالب ريخته و با سس آنرا ميپوشانيم .با گردو ي سالم و دانه انار تزئين مي كنيم

رب انار

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.