دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

نحوه درست كردن پاي گوشت

۷ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن پاي گوشت به همراه تصوير

آموزش و نحوه درست كردن پاي گوشت به همراه تصوير

آشپزي

مواد لازم

مواد لازم براي خمير:

آرد …………………………. 2?5 پيمانه

ماست ……………………. يك پيمانه

خمير مايه ………………. يك ق غذا خوري

بيكينگ پودر ……………. يك ق مربا خوري

شكر …………………….. دو ق غذا خوري

نمك …………………….. يك چهارم ق چ

روغن …………………… يك چهارم پيمانه

ظرف پخت پاي ( از اين قالبها كه تهش جدا مي شود)

مواد لازم براي داخل پيراشكي:

گوشت چرخ كرده ………………… صد گرم

پياز ………………………………… يك عدد متوسط

رب ………………………………… يك ق غذا خوري

جعفري خرد شده ………………. يك ليوان پر

زرشك …………………………… يك استكان

نمك و زردچوبه و فلفل

طرز تهيه

من از خمير مايه فوري استفاده كردم و با آرد مخلوطش كردم. اگر خمير مايه معمولي استفاده مي كنيد با يك چهارم ليوان آب ولرم و شكر بگذاريد تا عمل بيايد. بعد همه مواد را مخلوط كنيد و براي ده دقيقه خوب ورز دهيد. اگر آب اضافه كرده ايد احتمالا به آرد بيشتري نياز خواهيد داشت.

رويه خمير را با دست آغشته به روغن مايع چرب كنيد و در كاسه گذاشته رويش پلاستيك بكشيد . در جاي گرم براي دو ساعت بماند.

پياز را نگيني خرد كنيد و كمي تف دهيد و سپس گوشت را روي آن بريزيد و تف دهيد. زردچوبه و فلفل و نمك را اضافه كرده بازهم چند دقيقه تف دهيد و سپس رب را اضافه كنيد. نصف ليوان آب بريزيد و درب ظرف را بگذاريد تا براي يك ربع بجوشد و آبش كاملا كشيده شود. جعفري و زرشك را اضافه كنيد و اينقدر حرارت بدهيد تا حجم جعفري كم شود. حالا زير آنرا خاموش كنيد.

خمير را با وردنه  به قطر نيم سانت پهن كنيد و سپس در ظرف پاي چهارگوش بيندازيد و لبه هاي اضافه آنرا جدا كنيد . كف خمير را با چنگال از چندجا سوراخ كنيد و در فر 180 درجه براي ده دقيقه بگذاريد.

در اين فاصله از اضافه خمير چهار گردو جدا گرده بين دو دست به شكل طنابي به بلندي طول ظرف پاي درست كنيد.

ظرف پاي را بعد ده دقيقه از فر در آوريد و مايه گوشتي را كف آن پهن كرده رويش يك لايه پنير پيتزا ( رنده يا ورقه مهم نيست) بدهيد. اگر خواستيد رژيمي تر باشد پنير را حذف كنيد.

چهار طناب خميري را روي مايه گوشتي به فواصل مناسب بگذاريد. از وسط ظرف دوتا از طنابها را دولا كرده و يك طناب خميري كوتاه در عرض ظرف روي آن بيندازيد.لبه ها را به خمير زيري چفت كنيد. حالا خمير هاي دولا را صاف كرده و دوتاي بعدي را دولا كنيد و يك طناب ديگر روي مايه گوشتي در عرض ظرف بگذاريد الي آخر تا به انتهاي ظرف برسيد.

حالا از وسط ظرف به طرف ديگر باز همين كار را تكرار كنيد و خمير را مثل تار و پود پارچه ببافيد.

پاي گوشت

پاي گوشت

طرز تهيه پاي گوشت

آموزش پاي گوشت

روي خمير را از مخلوط شير و زرده تخم مرغ با برس بماليد و سياه دانه يا كنجد بپاشيد.
در فر به مدت نيم ساعت يا تا وقتي روي خمير طلايي شود بگذاريد.

پاي گوشت

منبع:دكتر آشپز

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-138.html

پاي گوشت

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.