دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

نحوه درست كردن لم چاپس

۸ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن لم چاپس

آموزش و نحوه درست كردن لم چاپس

آشپزي

مواد لازم

راسته با استخوان گوسفندي                يك كيلوگرم
روغن‌زيتون                                       چهار قاشق سوپخوري
پياز                                                يك عدد
پودرسير                                         نصف قاشق چايخوري
سس سويا                                     يك قاشق سوپخوري
نمك                                              يك قاشق چايخوري
فلفل                                             نصف قاشق چايخوري
كره و زعفران آب‌كرده                         به ميزان لازم
گوجه‌فرنگي، زيتون و سبزي                 در صورت تمايل

طرز تهيه

ابتدا رگ و چربي‌هاي گوشت را گرفته، اما استخوان‌ها روي آن باقي بماند. سپس با دو قاشق روغن‌زيتون، پياز، فلفل، پودرسير، نمك و سس‌سويا مخلوط كرده و به مدت پنج ساعت مي‌گذاريم تا مزه‌دار شود، بعد داخل تابه چدني دو قاشق ديگر روغن‌زيتون ريخته و دو طرف آن را خوب سرخ مي‌كنيم. پس از سرخ شدن مقداري كره و زعفران آب‌كرده را با قلم‌مو روي آن بزنيد تا خوشمزه‌تر شود و با گوجه‌فرنگي، زيتون و سبزي تزئين كنيد.

لينك مستقيم: 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.