آموزش و نحوه درست كردن كلمبه
مواد لازم
روغن جامد 250 گرم
آرد 500 گرم
بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري
ماست 180 گرم
زرده تخممرغ دو عدد
زعفران دم كرده 1/3 قاشق چايخوري
مواد لازم براي داخل كلمپه
خرما 150 گرم
گردوي خرد شده 50 گرم
پودرهل نصف قاشق چايخوري
دارچين 1/3 قاشق چايخوري
تمام مواد مياني كلمپه را با هم به كمك قاشق خوب مخلوط كرده تا جذب يكديگر شوند.
طرز تهيه
آرد را با روغن در ظرفي خوب مخلوط و ورز دهيد تا خمير شود.در ظرفي ديگر، ماست، بيكينگپودر، زردههاي تخممرغ و زعفران دمكرده را با قاشق مخلوط و به خمير آماده شده بيفزاييد و مخلوط كنيد. خمير چسبندهاي به دست ميآيد، اين خمير را دو ساعت در يخچال استراحت دهيد تا چسبندگي خمير از بين برود.
بعد از دو ساعت، خمير را بين دو لايه نايلون به قطر نيم سانتيمتر باز كنيد. خمير را با قالب دايره به شكل گرد قالب بزنيد. (ميتوان با دهانه ليوان اين كار را انجام داد.)
سپس از مواد مياني كلمپه برداريد و وسط خمير قرار دهيد. بعد لايهاي ديگر از خمير را قالب زده روي آن قرار دهيد و آن را با مهر مخصوص كلوچه مهر بزنيد. دقت داشته باشيد كه حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبي بايد آغشته به آرد شود. بعد دور خمير را بپيچيد.
كلمپههاي آماده را در سيني فر بچينيد و آنها را 15 تا 20 دقيقه در فر با دماي 160 درجه سانتيگراد بپزيد. نبايد رنگ اين شيريني هنگام پخت تغيير كند.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-140.html