آموزش و نحوه درست كردن كوپ بادمجان
مواد لازم
بادنجان دلمهاي يك عدد
اسفناج پنج برگ متوسط
فلفل دلمهاي رنگي خردشده سه قاشق سوپخوري
گوجهفرنگي نگيني خردشده يك عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
برگ جعفري براي تزئين به ميزان لازم
طرز تهيه
بادنجان را به قطر يك سانتيمتر برش زده، كمي نمك ميزنيم و يك ساعت استراحت ميدهيم. در اين زمان فلفل دلمهاي و گوجهفرنگي را جداگانه در تابه با يك قاشق روغن زيتون و با كمي نمك و فلفل تفت ميدهيم و اسفناج را آبپز كرده، سپس ميكوبيم تا به شكل پوره در آيد.
بادنجان را داخل تابه با روغن كم سرخ كرده و طبق عكس ابتدا بادنجان، سپس گوجهفرنگي سرخشده بعد يك لايه بادنجان روي آن، پوره اسفناج و در آخرين طبقه ابتدا بادنجان سپس فلفل دلمهاي نگيني و در آخر بادنجان كوچكتر را گذاشته و با جعفري تزئين ميكنيم.
نكته :به اين نوع چيدمان بدون دورچين و تزئين اضافه غذاي «مونتاين» يا غذا به شكل كوه گفته ميشود كه امروزه در كشورهاي اروپايي از اين سبك چيدمان به جاي چيدمان مواد مختلف در كنار غذا به عنوان دورچين استفاده ميشود. اين غذا بسيار ساده، خوشمزه و با شكلي متفاوت بوده و مهمتر اينكه مواد آن هميشه در دسترس و با قيمت ارزان است.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-142.html