دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

آموزش خورش فسنجان با پسته رفسنجان

۸ بازديد

خورش فسنجان با پسته رفسنجان


مواد لازم :  
گوشت سينه مرغ بدون پوس  500 گرم
پسته  300 گرم
پياز داغ عسلي  2 قاشق سوپخوري
رب انار  2 فنجان
شكر  2 قاشق سوپخوري
زعفران  0.25 فنجان
زردچوبه  قدري
فلفل  قدري
نمك  قدري

طرز تهيه :

گوشت سينه مرغ يا كوفته ريزه باشد , مغز پسته سائيده باشد ، پياز سرخ شده باشد ، زعفران سائيده باشد .
كوفته ريزه ها را درست كرده در مقداري آب و روغن آنها را سرخ مي كنيم , در قابلمه اي پياز هاي خلال شده را در روغن سرخ مي كنيم و پسته هاي آسياب شده را اضافه كرده و با حرارت ملايم مرتب بهم مي زنيم , 4 تا 5 دقيقه كافي است سپس كوفته هاي سرخ شده را با مقدار كمي نمك و زرد چوبه اضافه كرده و آب با رب انار ، شكر و زعفران سائيده شده اضافه كرده و آرام بهم مي زنيم تا پسته ها گلوله نشود ، سپس حرارت را كم كرده مي گذاريم آرام بجوشد تا كاملا به روغن بيفتد ، طعم ترش يا شيرين آن بستگي به علاقه شما دارد .
نكته : در هنگام پختن خورش در قابلمه فسنجان را كنار مي گذاريم .

خورش فسنجان با گوشت قلقلي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.