چهارشنبه ۰۲ تیر ۹۵ ۱۲:۳۲ ۸ بازديد
كباب كوبيده
مواد لازم
گوشت گوسفند : 1 كيلو گرم
دنبه : 150 گرم
جوش شيرين : 1 قاشق سوپخوري
پياز : 3 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
نمك : 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه
گوشت لخم و دنبه را به مقادير مذكور با هم دوباره ماشين كرده پياز رنده شده به آن افزوده و تخم مرغ و جوش شيرين در آن ريخته دستتان را در آب گرم فرو برده، آن را به مدت نيم ساعت مالش بدهيد. سپس نمك هم به آن افزوده باز مالش داده، نيم ساعت بعد سيخ را تر كرده آن را به سيخ كشيده، روي آتش تند ذغال كباب كنيد.
هرگاه قطرات روغن از كباب روي آتش ريخت سيخ كباب را روي نان گذاشته كمي فشار بدهيد تا چربيش گرفته شود و سپس دوباره سيخ را روي آتش بگذاريد همين كه به اندازه كافي كباب شد تا سرد نشده به سر سفره ببريد.
طرز تهيه كباب كوبيده