آبگوشت بادمجان و كشك
(طرز تهيه كيك كشك بادمجان )
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
كشك ساييده 1 پيمانه
گوشت چرب با استخوان 500 گرم
نخود و لوبيا سفيد 200 گرم
سيب زميني پوست كنده 1 عدد
پياز يك عدد متوسط
بادمجان قلمي 8 عدد
چغندر ورقه شده 1 عدد
خيار 4 عدد
نمك، فلفل، زردچوبه به ميزان لازم
(طرز تهيه كيك كشك بادمجان )
طرز تهيه: آبگوشت بادمجان و كشك
نخود و لوبيا را از شب قبل خيس مي كنيم و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالي مي كنيم و مي شوييم.
پياز را چهار قاچ مي كنيم. گوشت استخوان دار را همراه با پياز و حبوبات، روي حرات قرار مي دهيم.
بعد از 2 ساعت، زردچوبه و فلفل و سيب زميني را اضافه مي كنيم.
پس از پخت سيب زميني، آن را از روي حرارت بر مي داريم. آب اين غذا نبايد خيلي كم باشد.
بادمجان ها را پوست گرفته و پس از خيس نمودن در آب و خشك كردن، در روغن سرخ مي كنيم و كنار مي گذاريم.
چغندرها را كف تابه گذاشته و روي آنها بادمجان مي چينيم. كمي از آب گوشت را روي آن ريخته و در تابه را مي گذاريم تا بپزند.
سپس نيمي از بادمجان ها را با مقداري آبگوشت و كشك مخلوط كرده و مي كوبيم. بعد به آبگوشت افزوده و حرارت را ملايم مي كنيم تا گرم بماند.
بقيه بادمجان ها را با چغندر پخته در ديس مي كشيم و كنار ظرف را با خيار پوست كنده و خرد شده تزيين مي كنيم.
مردم كرمان معتقدند كه چغندر و خيار، گرمي بادمجان را مهار مي كنند.
(طرز تهيه كيك كشك بادمجان )