آموزش و نحوه درست كردن كلم پلو كلم قرمز
مواد لازم
سينه مرغ يك عدد
كلم قرمز متوسط يك عدد
برنج پنج پيمانه
نمك به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
زعفران به ميزان لازم
آبليمو نصف پيمانه
شكر به ميزان لازم
پودر گلسرخ دو قاشق سوپخوري
پودر دارچين دو قاشق سوپخوري
طرزتهيه
برنج را با مقداري نمك خيس كرده و مرغ را با كمي روغن، پياز و زعفران سرخ ميكنيم و با سه پيمانه آب ميگذاريم تا بپزد و آب آن كشيده شود. كلمها را خرد كرده و با روغن سرخ ميكنيم كمي كه نرم شد آبليمو و شكر را به آن افزوده و كنار ميگذاريم و بعد به مخلوط مرغ و كلم ادويه زده لابه لاي برنج آبكشي شده ميريزيم و آب و روغن اضافه كرده و دم ميكنيم.روي برنج را با كلم سرخ شده، بادام، پسته و زعفران تزئين ميكنيم.
لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-167.html