دوشنبه ۰۳ دی ۰۳

نحوه درست كردن نرگسي اسفناج

۱۰ بازديد

آموزش و نحوه درست كردن نرگسي اسفناج

آموزش و نحوه درست كردن نرگسي اسفناج

آموزش آشپزي

مواد لازم

اسفناج                                              يك‌ و نيم كيلوگرم
پياز داغ                                              نصف پيمانه
سير سبز                                           چهار ساقه
تخم‌مرغ                                              يك عدد
سير                                                  چهار حبه
كره                                                   50 گرم
گوشت چرخ‌كرده                                   250 گرم
قارچ                                                  250 گرم
نمك، زردچوبه و فلفل سياه و آب نارنج         به ميزان لازم
گشنيز ساطورشده                                1/4 پيمانه
آب                                                    يك پيمانه

طرز تهيه

اسفناج را خرد كرده با يك پيمانه آب مي‌‌پزيم. سيرها را خردكرده و به همراه گشنيز مي‌‌گذاريم تا پخته شود. گوشت چرخ‌كرده را با مقداري پياز داغ تفت مي‌‌دهيم. نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه مي‌‌كنيم و بعد قارچ را با كره تفت مي‌‌دهيم. قبل از تفت دادن يك قاشق مرباخوري آب‌ليمو به قارچ‌ اضافه مي‌‌كنيم تا تيره نشود.
سپس اسفناج آب‌پز شده را نيز با باقي‌مانده پيازداغ تفت مي‌‌دهيم و به آن گوشت و قارچ را افزوده و مقداري آب نارنج روي آن مي‌‌ريزيم. با توجه به ذائقه مي‌‌توان تخم‌مرغ را نيز در اين مرحله اضافه كرد.

لينك مستقيم: http://mihangram.com/ashpazi-184.html

نرگسي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.